Waarom Lichtwerkers vaak moeite hebben met Liefde

Liefde is verbinding. Liefde is: wat jou raakt, raakt mij ook. Liefde is soms ook: ik laat je gaan. Omdat het beter is voor jou of omdat het beter is voor mij.


Je zou verwachten dat Lichtwerkers heel makkelijk de verbinding kunnen maken. En hun hart kunnen openen om liefde te geven en te ontvangen.


Maar juist veel Lichtwerkers dragen wonden met zich mee die hen ervan weerhouden hun hart te openen. Uit angst de verbinding kwijt te raken. Omdat we al zoveel verbinding verloren zijn toen we hier incarneerden. Het kwijtraken van de diepe connectie met onze zielenfamilie voordat we incarneren kan een grote wond opleveren.


Maar ook de teleurstellingen en trauma’s uit vorige levens kunnen lichtwerkers parten gaan spelen en ervoor zorgen dat je hart flink op slot blijft.


Want wat nu als ik iemand toelaat en ik word afgewezen? Dan ervaar ik weer de heftige pijn van het verlies van verbinding. Dan maar liever geen verbinding!


Door onze “gewondheid” hebben we geen gezonde relatie met liefde. Zijn we te afhankelijk van de goedkeuring van anderen, of kunnen we mensen niet toelaten.

En toch…


Hoe meer we in liefde gaan staan als lichtwerkers, hoe meer de wereld geneest.


En dat betekent dat we onszelf de healing moeten gunnen die we nodig hebben. En onszelf dus op de eerste plaats moeten zetten. Aarrgghhhh! Zo eng voor mij!!


Maar ik weet dat het zo essentieel is. Dat ik op die manier de wond van afgescheidenheid in mijzelf kan helen. Want als ik het al niet bij mezelf voor elkaar krijg, hoe kan ik dan verwachten dat de mensheid het voor elkaar krijgt?


Ik verwacht niet dat als ik mijn hartenwonden geheeld heb, ineens magisch de hele wereld genezen zal zijn. Maar ik weet dat als er maar genoeg mensen dat doen, er een “honderdste aap” effect zal ontstaan. Dan zal het collectief bewustzijn ineens genoeg healing hebben ontvangen, zodat het de hele mensheid beïnvloedt.


En dan gaan we resultaten zien! Grote stappen maken.

Alhoewel ik het nu al op kleine schaal om mij heen zie.


Liefde is verbinding en het brengt ons samen. Het verbindt ons in mooie tijden, maar ook juist in moeilijke tijden. Want je bent niet alleen. We doen dit samen.


Verbinding. Dat hebben we nodig. Die krijgen we als we onze harten openen voor elkaar. In liefde.


Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Daarom geef ik ook de Workshop Open je Hart met Pleiadisch Lichtwerk. Zodat we ons hart verder kunnen openen. Onze wonden gaan helen en meer liefde kunnen ontvangen en geven.


Zodat de heling van de wereld kan gaan plaatsvinden. Eerst bij jezelf. Dan kan jij de heling weer uitstralen.


Zo maken we de wereld weer een stukje beter. Stap voor stap.


Doe mee!

Zondag 28 juni bij Noord Straalt, Amsterdam

Meer informatie


Wil je alvast beginnen met je hart te openen? Doe deze meditatie.

Tot snel!!90 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen