Welkom bij de Dolfijn Sterren Tempel Mysterieschool


Lieve lichtwerker,


Heb je er al wel eens flitsen van gezien? Dat je priester, priesteres, novice of leerling was bij een van de oude mysteriescholen.


We hebben er velen van gehad op deze planeet. Denk maar aan bijvoorbeeld Atlantis, Lemurië, Egypte, Avalon en India. En dan bestonden er ook nog meerdere mysteriescholen naast elkaar. Elk met een eigen pad naar verlichting.


Want er bestaan meerdere manieren om verlicht te worden. En waarschijnlijk heb je als lichtwerker er al een aantal ervaren.


Ook hier is het weer belangrijk om het oordeel los te laten, de ene weg is niet beter dan de andere. Elke mysterieschool is weer verbonden met een ander sterrenstelsel, lichtwezens of aardewezen.


De Dolfijn Sterren Tempel Mysterieschool (Dolphin Star Temple Mystery School) is met meerdere sterrenstelsels verbonden (Pleiaden, Sirius, Andromeda, Actuaris en nog vele anderen), Aartsengelen en Verheven Meesters.


Het heeft de wortels in de oude mysteriescholen van Lemurië, Atlantis en Egypte, dus de kans is groot dat je in een ver verleden al eens kennis hebt gemaakt met deze Sterren Tempel mysterieschool. En misschien ben je wel net als ik, heb je stiekum een verlangen naar die tijd dat je zo’n diep spiritueel pad mocht lopen.


Gelukkig kan dat nu ook weer!


Amorah Quan Yin (1950-2013) was een prachtig helder kanaal die deze oude kennis weer in deze wereld heeft teruggebracht, maar nu ook aangevuld met nieuwe kennis en technieken speciaal voor deze tijd waarin we met z’n allen een shift maken van 3D naar 5D. Het heeft de naam Dolphin Star Temple Mystery School meegekregen.


Als jij er klaar voor bent en de roeping voelt om weer het spirituele pad van deze mysterieschool te bewandelen, doe dan mee met de Opleiding Pleiadisch Lichtwerk!


Ook zonder dat je de actief het pad van deze mysterieschool volgt, ben je van harte welkom in de Dolfijn Sterren Tempel in het hart van Mt Shasta.


Ontvang er wat jij nodig hebt voor jouw spirituele pad.
86 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen