Yin en Yang: stap uit de polariteit

Voel jij je ook soms tussen 2 uitersten staan? Of misschien voel jij jezelf wel aan 1 kant van een uiterste staan en voel je het getrek van “de anderen” aan de andere kant.

Het is een tijd van polariteiten. En de uitersten worden alleen maar krachtiger. Het lijkt alsof de verschillen tussen de groepen mensen alleen maar groter worden.

Je bent voor of tegen. Je bent goed of slecht. Je zit in kamp “Conspiracy” of kamp “Wetenschap”.


Gidsen:

⭐️"De uitersten worden steeds verder uit elkaar gedreven. Als een groot elastiek dat steeds verder uit elkaar getrokken wordt. Tot het barst en alle energie weer vrij komt en opnieuw de plek kan vinden. Op welke plek van het spectrum dan ook.

Als meesters op de 5D aarde wordt aan jullie gevraagd om de neutraliteit te bewaren.

Meesterschap gaat over de balans kunnen bewaren. Jezelf niet mee laten zuigen in het spel van polariteit. Van zwart en wit. Van licht versus donker.

Als meester weet je in je centrum te blijven. In liefde te blijven.


Laat de oordelen los. Oordelen verbinden je aan je ego identiteit.


Met een oordeel zeg je eigenlijk “ik ben blij dat ik dat niet ben” en leg je je vinger op je eigen wond. Bedank je oordeel voor de kans om jezelf te helen. Voor de aanwijzing waar je nog wat heling zou kunnen gebruiken. Elke keer dat je uit je neutraliteit, uit je balans wordt gebracht, word je geleid naar een kans om nog authentieker te worden." ⭐️

Om je te helpen heb ik een video opgenomen met een mooie yin/yang meditatie. Ik merkte zelf het effect meteen. Ik bekeek de wereld meteen door de ogen van liefde. Tranen in mijn ogen van dankbaarheid voor al het moois om mij heen.

Ik ben dankbaar. Voor alle schoonheid om mij heen, voor alle liefde om mij heen, voor jou!


Liefs,

Inge59 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.