Hoe gaat een sessie in zijn werk?
Je vertelt mij de vragen of de thema's waar je naar wilt kijken. Dan begin ik de sessie met het neerzetten van de energieën en het schoonmaken van de ruimtes. Ik zet je energie op een scherm voor me neer, zodat ik je energie kan voelen, waar er blokkades zitten. De gidsen geven dan antwoord op waar de blokkade vandaan komt en wat we eraan kunnen doen om zoveel mogelijk ervan weg te halen. Dit kan op verschillende manieren. Ik begeleid je in een meditatie of visualisatie, of ik laat op aanwijzingen van de gidsen energie door je lichaam stromen. Alles is mogelijk, ik sta zelf ook verbaasd over de inventiviteit en nieuwe technieken die aangereikt worden.

Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur en kan ook telefonisch of via Skype gedaan worden.

Een telefonische / Skype sessie gaat op dezelfde wijze als hierboven beschreven, alleen bel je mij op de afgesproken tijd. Zorg dat je in een rustige ruimte zit (of ligt).

Sessies en andere mensen

Sessies zijn heel persoonlijk en vanuit ethische overwegingen, zal ik alleen naar jouw energie kijken en niet de energie van iemand anders lezen. Zo zal ik, bijvoorbeeld, niet kijken wat de reden is dat je partner bepaalde dingen doet, wel kan ik kijken naar het effect op jouw energie is en wat jouw aandeel hierin is en hoe je uit het patroon zou kunnen stappen.

Sessies en kinderen

Als je een sessie voor je kind wil doen, kan dit zolang je kind nog jong is (totdat je kind in de pubertijd zit), daarna kan het ook wel, maar wel met medeweten en toestemming van je kind zelf.