Stra(a)len op aarde

Online programma van 8 weken voor mensen die hun licht op aarde neer willen zetten. 

Niet meer alleen, maar altijd in verbinding.

10 juli tot 30 augustus

HERKEN JE DIT?

Je voelt dat je een grotere taak in deze wereld hebt. Je wilt graag je steentje bijdragen.

Je zou je graag verbonden voelen met lichtwezens.

Je wilt terugkeren naar JEZELF. Ontdekken wie jij bent en vanuit je HART gaan leven.

Leer hoe je de hulp van Lichtwezens, Moeder Aarde en je Hoger Zelf kunt ontvangen. Reis weer terug naar de kern van wie jij bent. Zodat jij je pad kunt bewandelen en kunt doen waar je hier voor bent gekomen.

Lukt het jou om te stralen?

Lieve stra(a)lende ziel, ik zie je.

 

Het is soms zo lastig om jezelf te vertrouwen. Je bent op zoek naar jezelf. Wie ben jij in het grote geheel?

 

Je voelt dat er zoveel meer is. Zoveel andere energieën waar je graag contact mee zou hebben. Maar hoe doe je dat zonder je eigen identiteit te verliezen?

 

Hoe neem je je plek in op aarde? Hoe kun je gaan leven in de zekerheid dat jij belangrijk bent. Hoe kan jij je plek innemen als lichtwezen op aarde?

Als je weer in harmonie leeft met jezelf, je wortels in de sterren en je wortels in de aarde, kun je weer vertrouwen op het leven.

Kun je jouw eigen licht weer laten schijnen en anderen inspireren.

Kun jij weer stra(a)len op aarde.

Ontdek wie je bent en wat je hier werkelijk komt doen

Dit programma geeft je

Een eigen team van sterrenwezens

Krijg toegang tot de wijsheid van lichtwezens die je een groter perspectief bieden op jouw leven en wat je hier komt doen.

Een goede gronding

Creëer een verbinding met je eigen lichaam en Moeder Aarde, zodat je helemaal aanwezig kunt zijn.

Een verbinding met je Hoger Zelf

Ontvang een diepe connectie met wie je werkelijk bent, voorbij je ego, voorbij hoe andere mensen en jijzelf naar jou kijken, voorbij je identiteit in dit leven.

Een blik op het pad van je ziel 

Ruim obstakels op die op je blokkeren het pad van je ziel te bewandelen.

Hoe werkt het?

Vanaf 10 juli komt er om de week op woensdag een module uit die bestaat uit een video les, een meditatie en oefeningen. Je hebt 2 volledige weken om de inhoud tot je te nemen en ermee aan de slag te gaan.

De week na het uitkomen van de nieuwe module zullen we een live webinar houden, waar je aan deel kunt nemen en vragen kunt stellen. We sluiten elke webinar af met een meditatie die helpt om alles wat je geleerd hebt op een dieper niveau te ervaren.

Wat ga je ervaren?

Module 1

Maak contact met lichtwezens.

Leer veilig werken in een schone ruimte.

Werken samen met jouw eigen sterrenteam.

Module 2

Gronden.

Leer hoe je jouw gronding kunt afstemmen op jouw behoefte.

Ontmoet Moeder Aarde en ontvang haar helende energie.

Module 3

Verbind je met je Hoger Zelf.

Leer hoe je je af kunt stemmen op wie je werkelijk bent.

Krijg toegang tot je eigen wijsheid en ga achter JEZELF staan.

Module 4

Stem je af op je zielenpad.

Verwijder obstakels die je tegenhouden op je pad.

Doe mee met dit prachtige online programma van 8 weken

€ 197

 

Wat cursisten zeggen

Marjolein

Ik voel me echt anders...er is ook echt iets geheeld. En meer vertrouwen dat ik hier nu mag zijn...en dat ik hulp krijg of kan vragen.

Het is een mooie ervaring die ieder persoonlijk weer stappen op zijn pad zal brengen als je je daarvoor open stelt.

Caroline Goudriaan

Na deze cursus  ga je het universum alleen nog maar meer waarderen en bewonderen. Het heeft veel in mij losgemaakt en ga er zelf verder mee aan de slag.

Inge van Straalen

 

 

Heel lang ben ik op zoek geweest om verklaringen en oplossingen te vinden voor mijn ervaringen met het ontastbare. Ik voelde mij nooit thuis waar ik op dat moment ook woonde. Altijd op reis, altijd op zoek naar mijn ware thuis.

 

Zo startte mijn zoektocht naar antwoorden. Wat begon als wanhopig zoeken, veranderde in een prachtige levenslange ontdekkingstocht in spiritualiteit.

 

Mijn stappen op het spirituele pad hebben mij gevoerd van Reiki, het CLI (Centrum voor Leven en Intuitie) en vele workshops naar Pleiadisch Lichtwerk. Daar kwam ik eindelijk thuis en vond ik de antwoorden en technieken om liefdevolle ontmoetingen te hebben met wezens vol onvoorwaardelijke liefde.

 

Nu is het mijn missie om anderen te helpen hun schaduwen te overwinnen en hen op hun pad te brengen zodat zij de liefdevolle connecties met de lichtwezens kunnen (her)ontdekken.

Doe mee met dit prachtige online programma voor slechts

€ 197

Veelgestelde Vragen

Hoeveel tijd gaat het mij kosten?

Het hangt er vanaf hoe vaak je de oefeningen wilt herhalen. Reken in ieder geval op dat je voor de meditatie 45 minuten onafgebroken bezig zult zijn. Ga ervan uit dat je voor elke module van 2 weken in totaal 3 uur nodig hebt.

 

Ik ga met vakantie kan ik dan wel meedoen?

Natuurlijk! De webinars vinden om de andere week plaats en zullen beschikbaar zijn om later terug te luisteren. Je kunt het programma dus gewoon op je eigen tempo volgen.

Ik “zie” nooit wat in meditaties, is het dan wel wat voor mij? 

Iedereen beleeft meditaties op zijn of haar eigen manier. Iedereen krijgt informatie ook op een eigen persoonlijke manier door. Veel mensen denken dat het “zien” van lichtwezens of van beelden de enige manier is. Maar je kunt informatie ook horen, voelen, of diep van binnen weten. Het is een prachtige reis om te ontdekken hoe het voor jou werkt.

Wat kan ik van de webinars verwachten?

De webinars zijn een plek waar we onze ervaringen kunnen delen en van elkaar kunnen leren. Het is de tijd om vragen te stellen en antwoorden te ontvangen. We sluiten de webinar af met een gezamenlijke meditatie waarin we alles wat we hebben geleerd op een dieper niveau kunnen beleven. Elke webinar duurt anderhalf uur en zal voor de cursisten achter beschikbaar zijn om terug te luisteren. 

Nog meer vragen? Neem contact met mij op! straalend@gmail.com