Opleiding Pleiadisch Lichtwerk

Een reading opleiding voor lichtwerkers

die zich verbonden voelen met de sterren

HELAAS de Opleiding is al begonnen....

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Inge!

Je bent een lichtwerker

Je voelt het aan alles. Het is net of jij meer ziet en voelt dan anderen, dingen vanuit een ander standpunt bekijkt. En al kijkt de wereld soms vreemd tegen je aan, toch weet jij dat je moet doen wat je doet.

Er knaagt iets....

Soms heb je het gevoel dat je niet helemaal weet hoe je met je anders zijn om moet gaan. Hoe je dat om kunt zetten in een kracht. Je weet dat hier bent met een reden.

 

Je wilt je stappen zetten op het pad dat je voor dit leven hebt gekozen. Nog meer worden wie jij bent en waar jij voor staat. Je wilt graag contact met lichtwezens om hun informatie te ontvangen, maar welke wezens zijn te vertrouwen; niet alles voelt goed aan.

PL-bewerkt5.jpg

Hallo lieve lichtwerker!

Herken je dit?

Energie van anderen

Je neemt energie van anderen gemakkelijk over. Het kan je zo uitputten en je verwarren. Wat is van jou en wat niet? Hoe hou je de energie van anderen buiten jezelf?

Intuitie

Je bent gevoelig voor energieën. Als kind voelde je dingen al sterk aan, maar omdat het eng en anders was heb je je intuïtie dichtgedraaid. 

Inspiratie

Je hebt al wat opleidingen en workshops gevolgd. Je helpt al hier en daar mensen. Je wilt nieuwe technieken en verdieping om nieuwe inspiratie op te doen.

Vertrouwen

Je weet dat er allerlei wezens zonder lichaam zijn. Maar hoe weet je nu wie de lichtwezens zijn. Wie kun je vertrouwen? En hoe kun je veilig met hen communiceren? 

Persoonlijke groei te ervaren.

Heldere communicatie met lichtwezens te hebben. Krachtige energetische technieken te leren. Activerende initiaties te ontvangen.

Voor jezelf. Voor je omgeving. Voor de wereld.

Ben jij klaar om te groeien als lichtbrenger?

jeremy-bishop-EwKXn5CapA4-unsplash.jpg

Opleiding Pleiadisch Lichtwerk - Level 1

10 Dagen krijg je een intensieve training. Met voldoende ruimte tussen de dagen om de informatie te laten bezinken.

Ik begeleid je en zorg dat je altijd veilig bent. We gaan leren, oefenen en delen.

 

Samen leggen we een solide basis voor je readingen en lichtwerkerschap.

 • Gronden

 • Energie stromen en weer terug halen

 • Hoger Zelf connecties

 • Communiceren met lichtwezens

 • Verwijderen van ongewenste entiteiten en pijn

 • Verwijderen van koorden

 • De thema’s van de 7 hoofdchakra’s en hoe deze schoon te maken

 • Verwijderen van overgebleven karma

 • Werken met Diamanten Licht

 • Werken met de Akasha Kronieken

 • De verschillende soorten kundalini energie

 • Schoonmaken van kundalini kanalen

De docenten:
Inge van Straalen en Astrid Sneekes

Over Inge

Inge is een healer, leraar, schrijver en boven alles Pleiadisch Lichtwerker. Ze brengt mensen weer in contact met hun eigen waarheid en helpt hen om hun kracht te herinneren en hun vuur te voelen met meditaties en energiewerk. Mensen die hun waarheid leven, verbeteren de wereld!

Inge nodigt je uit om naar jezelf te kijken, van jezelf te houden en je schaduwkanten schaamteloos te omarmen. Samen met haar heel je de wonden met technieken uit Pleiadisch Lichtwerk. Nooit alleen maar altijd bijgestaan door lichtwezens.

Het is haar zielenmissie om de sterrenwijsheid hier op aarde te gronden. Zodat de mensheid weer haar geboorterecht kan opeisen: in contact staan met de aarde en de sterren.

Met 15 jaar ervaring met Pleiadisch Lichtwerk en duizenden sessies deelt Inge graag haar ervaring met anderen en geeft graag praktische tips uit de praktijk.

Als bestuurslid van de internationale overkoepelende organisatie Dolphin Star Temple Mystery School, maakt Inge zich ook sterk voor de ethiek en de internationale bekendheid van Pleiadisch Lichtwerk.

20190607_162134.jpg
AstridSneekes (1).jpeg

Over Astrid

Astrid is een healer, natuurgeneeskundig therapeut en leraar. Met  Pleiadisch Lichtwerk wil ze je graag tools in handen geven om je leven lichter en leuker te maken. En dat vooral ook weer aan anderen door te geven. 

 

Ze heelt samen met jou en de Lichtwezens en Al-Dat-Is dat wat klaar is om geheeld te worden. Je kunt weer in de flow verder. Hoe meer mensen geheeld zijn, hoe mooier het leven op Aarde kan zijn. En jij kunt daaraan bijdragen op deze manier. Hoe mooi is dat!

 

Ze heeft  een schat aan kennis en kunde. Ze ademt Hawaiiaanse Lomilomi (ho’oponopono, hula, chanting) en Thai Traditional Bodywork. De Pleiaden en Hawai’i zijn nauw verbonden en ze nodigt deze energieën ook uit deel te nemen aan het helende werk wat we doen. 

"Ik geniet ervan om Pleiadisch Lichtwerk uit te dragen en door te geven. Ik gun het iedereen om deze prachtige heel-wording (wholeness) te ervaren en om meer en meer te Zijn. Die prachtige hoge energie blijvend te ervaren en te verankeren in je lichaam. Geweldig! Zo’n kado om te ontvangen en door te geven!!"

Dit is een uitnodiging voor...

Mensen die graag persoonlijke groei willen beleven.

Mensen die met energieën willen werken.

Mensen die hun overige zintuigen verder willen ontwikkelen.

Mensen die graag zelf veilig contact willen leggen met lichtwezens zoals engelen en verheven meesters.

Mensen die verdieping zoeken van hun vaardigheden.

Verzeker jezelf van een plek!

Ik sta sterker.

Ik sta sterker, ik zit beter in mijn lichaam, ik kan beter dingen aanvoelen, veel meer rust in mezelf.

Ik merk dat ik het ook makkelijker vind om mezelf te zijn, ook in contact met anderen. Ik heb heel veel dingen uit het verleden van mij af kunnen laten vallen. En daar ben ik heel erg blij mee.

 

De Opleiding Pleiadisch Lichtwerk heeft mij zeker in positieve zin veranderd. Het meest belangrijke is dat ik voel dat ik beter in mijn lichaam ben. Dat ik energie beter kan aanvoelen.

Ik ben meer mezelf, relaxter, meer ontspannen, heb veel van mij af kunnen laten vallen. En ik sta eigenlijk veel blijer in het leven.

www.hemeltjeliefmassages.nl

Een verrijking voor mijn persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor mijn praktijk.

Op een punt in mijn leven dat ik zelf niet zo goed wist welke kant ik op moest gaan, kwam er een advertentie op Facebook voorbij die mijn aandacht trok.

 

Opleiding Pleiadisch Lichtwerk. De opleiding had meteen mijn aandacht, maar ik voelde dat er eerst iets anders moest gebeuren. Een sessie met Inge via Skype, diezelfde week, was het gevolg. En wat voor een sessie.

Wauw! Ik kan het niet eens onder woorden brengen hoeveel inzicht ik heb mogen krijgen en hoeveel er opgeruimd kon worden. Wat een bevrijding! Niet veel later wist ik zeker dat ik de opleiding bij haar wilde gaan doen.

Dat is een hele goede keuze geweest! Het brengt mij ontzettend veel verdieping en is een verrijking voor mijn persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor mijn praktijk.

 

Inge brengt met veel toewijding, op enthousiaste en passievolle wijze, haar kennis over. Er is ruimte voor veel persoonlijke aandacht, waardoor hetgeen we leren in de groep, versterkt wordt.

www.praktijkdyami.nl

Nora Buurman

De opleiding heeft mij terug gezet in mijn Kracht.

Pleiadisch Lichtwerk is zeker een groot geschenk!💫💖 Onvoorstelbaar wat er allemaal geheeld kan worden.

Ik heb mij jarenlang ziek gevoeld, veel fysieke en psychische pijnen waren er in in mijn leven. Ik heb kunnen zien waar het vandaan kwam en heb letterlijk energetische chirurgie mogen ervaren. We zijn niet alleen in het Universum, een heerlijk gevoel om steun en hulp te mogen ontvangen van Lichtwezens...en vooral ook dat we samen kunnen en mogen werken met hen.

Mijn kijk naar de 'ander' is totaal vernieuwd. Ik voel mij Liefde! De opleiding heeft mij terug gezet in mijn Kracht, terug gebracht naar de Liefde die we allemaal zijn, maar door de vele lagen er overheen vaak niet meer kunnen voelen. 

En daarom raad ik dit een ieder aan, om weer volledig jouw eigen liefdesenergie te voelen, bevrijd te voelen van karmische banden, oude overtuigingen die ons niet meer dienen los te laten en te worden die wie je werkelijk bent. Aho!

 

Opleiding Pleiadisch Lichtwerk - Level 1

Data 2020 / 2021: 

23, 24, 25 oktober

21, 22 november

12, 13, december

8, 9, 10 januari 2021

Locatie:

Noord Straalt, Amsterdam

 • Gronden

 • Energie stromen en weer terug halen

 • Hoger Zelf connecties

 • Communiceren met lichtwezens

 • Verwijderen van ongewenste entiteiten en pijn

 • Verwijderen van koorden

 • De thema’s van de 7 hoofdchakra’s en hoe deze schoon te maken

 • Verwijderen van overgebleven karma

 • Werken met Diamanten Licht

 • Werken met de Akasha Kronieken

 • De verschillende soorten kundalini energie

 • Schoonmaken van kundalini kanalen

"Inge geeft fantastisch les, leidt heel fijn meditaties, zet een prachtige sfeer neer en de lessen zijn een fijn bad van hoge trilling."

Astrid Sneekes

Meld je aan en doe mee!

HELAAS de Opleiding is al begonnen....

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Inge!

 € ---

betaling in 3 termijnen mogelijk!

Schrijf je in

Betaal 1 termijn van  

Betaal 3 termijnen van  

 

Wat kan ik verwachten?

Dit is een intensieve training waarin er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Elke dag beginnen we met contact maken met de lichtwezens en een mooie geleide meditatie. We delen onze ervaringen en dingen waar we tegenaan lopen. Vervolgens is er een nieuwe techniek of energie die we gaan ervaren en in tweetallen gaan oefenen.

Doordat we met kleine groepen werken, is er ruimte voor iedereen en voor elk niveau. Van beginner tot geoefend.

Aan het eind van de 10 dagen:

Kan je zelfstandig een reading geven.

Weet je hoe je ongewenste wezens buiten de deur kan houden.

Kun je zelf contact leggen met verschillende lichtwezens en de deva's van planten en mineralen.

Kun je je eigen informatie uit de Akasha Kronieken halen.

Meer weten?

Neem contact op met Inge van Straalen voor een gratis kennismakingsgesprek, of bel op 0653103678.

Kijk ook eens op de Amerikaanse website van de Dolphin Star Temple.

 • Facebook Social Icon

Opleiding Pleiadisch Lichtwerk

De Opleiding Pleiadisch Lichtwerk is in totaal een opleiding van 30 dagen verspreid in 3 delen (Level 1, Level 2 en Level 3) over anderhalf jaar. Alhoewel het uit 3 delen bestaat heb je met Level 1 ook al een prachtige start te pakken die helemaal op zichzelf staat.

Het is een programma waarin je inzicht krijgt in je eigen patronen en die van anderen. Je leert om anders waar te nemen met je zintuigen: helder zien, helder horen, intuïtie en stromen van verschillende energieën. Je leert goed en veilig te communiceren met lichtwezens, zoals de Pleiadische Afgezanten van het Licht, Aartsengel Michael, en vele anderen.  Je krijgt ethische richtlijnen aangereikt en je leert over energievelden en energetische structuren.

 

Behalve een diepgaand traject van spirituele groei, is het ook een volwaardige reading opleiding, dus na afloop van de volledige Opleiding Pleiadisch Lichtwerk ben je bedreven in het geven van energetische sessies volgens de methode van het Pleiadisch Lichtwerk. Je ontvangt dan een certificaat van de Dolphin Star Temple in de Verenigde Staten en kunt worden toegevoegd aan de lijst met erkende Pleiadisch Lichtwerkers.

De Opleiding Pleiadisch Lichtwerk wordt door anderen ook wel aangeboden onder de naam Full Sensory Perception (FSP). Het verschil zit alleen in de naam, de inhoud is volledig gelijk.

Deze training is geschikt voor beginners, maar ook voor mensen die al een eind op pad zijn, en verdieping zoeken in hun werk

Nanda Dickman

De Opleiding gaf mij meer dan mijn stoutste dromen konden bevatten.

De Opleiding Pleiadisch Lichtwerk heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het gaf mij

 meer dan mijn stoutste dromen konden bevatten. Het is niet in woorden uit te leggen... je moet het zelf ervaren!!!

Asl ik anderen de opleiding Pleiadisch Lichtwerk aan zou mogen raden zou ik zeggen: DOEN.... en wel meteen ;)

Aagje Hinloopen

Het is een grote aanvulling op je spiritualiteit.

De Opleiding Pleiadisch Lichtwerk heeft mij een vergroting van mijn eigenwaarde, rust, berusting en acceptatie gebracht en hoe je nu met de heldervoelendheid en je krachten om kan gaan. Het is een grote aanvulling op je spiritualiteit.

Het was een hele fijne ervaring met een fijne groep mensen die elkaar in elkaars waarde liet en steun was voor elkaar.

Wendy Geerlings

Het was heel mooi en krachtig.

De opleiding heeft mij mezelf heel veel opgeleverd en ben nog lang niet klaar. Ik weet nu dat er meer is en nog een weg te gaan is. Je leert heel veel hoe je ermee om kan gaan en alles te balanceren. Het was heel mooi en krachtig en vol trots kan ik zeggen dat ik erg dankbaar ben voor Inge die mij leerde wat pleiadisch lichtwerk is en wat ik ermee kan doen.

Wat is Pleiadisch Lichtwerk?

Pleiadisch Lichtwerk helpt blokkades en patronen te doorbreken die ons afscheiden van de liefde en hulp uit hogere dimensies.

 

Het geeft praktische tools en technieken om ons te helpen onze energievelden te reinigen en bij onszelf te blijven. Het leert ons op een veilige manier in contact te komen met hogere dimensionele liefde en hulp.

 

Pleiadisch Lichtwerk is een systeem waarbij oude en nieuwe kennis, technieken, initiaties en activaties worden gebruikt om hoger bewustzijn in het lichaam te verankeren. Daardoor raak je beter afgestemd op de energie uit de hogere dimensies – ook wel goddelijk, bron, Christus bewustzijn of licht genoemd.

 

Het uitgangspunt is altijd het respecteren van de vrije wil van iedereen en het respecteren en dienen van moeder Aarde en het kosmische plan.

Pleiadisch Lichtwerk is onderdeel van een mystery school die de wortels heeft in Lemurië, Atlantis en Egypte, aangevuld met nieuwe kennis en technieken voor deze huidige bijzondere tijd.

​Amorah Quan Yin heeft de methode gechanneld en ondergebracht in de Dolphin Star Mystery School.

 

Veel van het materiaal is doorgegeven door de Pleiadische Afgezanten van het Licht, de Afgezanten van het Licht van Sirius en Andromeda, de Verheven Meesters en de Aartsengelen.

 

Meer weten of alvast aan de slag? Lees "Het Pleiadisch Werkboek" van Amorah, dat ook vertaald is in het Nederlands.

Pleiadisch Werkboek.jpg
Pleiadian-Workbook-I-resized.png

Meer weten?

Neem contact op met Inge van Straalen voor een gratis kennismakingsgesprek, of bel op 0653103678.

Kijk ook eens op de Amerikaanse website van de Dolphin Star Temple.

 • Facebook Social Icon

Wat leer ik in de volledige opleiding Pleiadisch Lichtwerk ? 

Opleiding Pleiadisch Lichtwerk - Level 1 

(10 dagen):

 • Gronden

 • Energie stromen en weer terug halen

 • Hoger Zelf connecties

 • Communiceren met lichtwezens

 • Verwijderen van ongewenste entiteiten en pijn

 • Verwijderen van koorden

 • De thema’s van de 7 hoofdchakra’s en hoe deze schoon te maken

 • Verwijderen van overgebleven karma

 • Werken met Diamanten Licht

 • Werken met de Akasha Kronieken

 • De verschillende soorten kundalini energie

 • Schoonmaken van kundalini kanalen

Opleiding Pleiadisch Lichtwerk - Level 2 

(10 dagen):

 • De onbewuste kant van de chakra’s

 • Deprogrammering

 • Lezen en helen van vorige levens

 • Onbewuste schaduwpersoonlijkheden

 • Persoonlijkheidsdriehoek

 • Innerlijk kind

 • Het terughalen van fragmenten van de ziel uit andere dimensies

 • Astrale lichaam lezen en schoonmaken

 • Zelfsaboteur

 • Omgaan met zwarte magie

 • Verbinding herstellen met de verschillende energetische lichamen

Opleiding Pleiadisch Lichtwerk - Level 3

(10 dagen):

 • Lezen en helen van vorige levens

 • Terughalen van krachten uit vorige levens

 • Werken met zielskanalen en essentie energie

 • Genetische patronen en verslavingen verwijderen

 • Blauwdruk van ziel lezen

 • Originele 8 cellen lezen

 • Tantrische kanalen schoonmaken

 • Seksuele koorden verbreken