Welkom

Straalende Ziel

Tijdelijk alleen online sessies mogelijk

Wil jij ook de stra(a)lendste versie van je ziel leven?

Je reis terug naar jezelf begint hier:

een GRATIS meditatie om je sterrenteam te ontmoeten en hun hulp te ervaren

PLUS je ontvangt weekelijks inspiratie en hulp om de grootste versie van jezelf te omarmen

 

Welkom Stra(a)lende Ziel

Door vele levens heb je je staande gehouden. De laatste loodjes zijn zwaar. Je hebt nog vage herinneringen dat je iets zou doen, maar wat was het ook al weer?

Heb je behoefte aan helderheid, praktische tips en tools?

Wil je de donkere wolk die je omringt doorbreken?

Samen werken we eraan om jou in je eigen kracht te zetten, zodat je weer van klein vonkje naar prachtig vuur kan groeien. Met behulp van lichtwezens en energetische technieken kijk je naar jezelf en confronteer je saboteurs en schimmen uit het verleden.

Hoe kan ik je helpen?

Heb je last van hardnekkige energetische schaduwen die je saboteren? Zit je vast in een patroon waar je maar niet uitkomt?

 

In een Lichtwerk Sessie ga ik met jou op zoek naar de schimmen die om je heen hangen. Met behulp van energetische technieken en lichtwezens, zoals Aartsengelen en Verheven Meesters, kom je weer in je kracht en krijg je weer zicht op je innerlijke kompas. Ik begeleid je met persoonlijke sessies zodat je jouw angsten, belemmerende overtuigingen, saboteurs en obstakels onder ogen kunt zien en die stap voor stap kunt vernietigen.   

 

Samen bevrijden we jou van ketenen waarmee je vastzit aan het verleden of donkere energieën. Je kunt je weer in vrijheid en lichtheid bewegen en doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen: het creëren van een nieuwe wereld!  

Een Lichtwerk Sessie duurt tussen een uur tot anderhalf uur en kan op de praktijk in Oegstgeest plaatsvinden of per telefoon of Skype. De kosten bedragen 120 euro per sessie.

 

Inge heeft mij enorm geholpen met mijn vorige levens te begrijpen. Inge heeft mij daardoor inzichten gegeven, waar ik hier in het nu meer begrijp en antwoorden / tools heb gekregen.

Miranda de Moel

Ik kende maar één iemand die me inzicht zou kunnen geven op de aard van mijn vraag en dat was Inge. Misschien ben je nog niet bekend met dit werk, maar je gaat naar een betrouwbaar adres. Inge weet heel goed wat ze doet en ik heb veel baat gehad bij een sessie met haar.

Monique Bal

Merci dear Inge! Every session with you I cherish for it brings clearance to my soul's path, understanding from a higher perspective, a stronger connection to the Highest Light & Love/ to the Source, which brings belonging, authenticity, radiance! What a gift!

Pauline Koning

Inge is a powerful energy warrior who helped me with defeating deep blocks that existed in me and my family line for ages.
I find her guidance and uncompromising approach for self- sabotage so rewarding.
I received a lot of insights from the reading and a positive change with the energy work.
Deeply grateful,
GALITTA

 

Wat is een Lichtwerk Sessie?

Een Lichtwerk Sessie is een vorm van energetische coaching. Het kan antwoord geven op vragen waar je mee zit en helpen met thema's waar je steeds tegen aanloopt.

 

Eigenlijk vragen we in een sessie aan de wezens in hogere dimensies om hun perspectief op zaken waar wij tegen aanlopen. Zij benaderen dingen vanuit een ander gezichtspunt omdat zij het grote overzicht kunnen zien van alles wat er gebeurt.

 

We werken aan blokkades en verstoringen in je energievelden, zodat je die los kunt laten.

Let op! Een Lichtwerk Sessie is GEEN vervanging voor een medische of psychologische hulpverlening.

Stuur een email naar straalend@gmail.com

of boek online.

Voor wie?

 Herken jij jezelf in een van de onderstaande beschrijvingen?

  • Zit je vast in een proces waar je zelf niet bij kunt?

  • Heb je last van vervelende, onverklaarbare of donkere energieën of ben je daar bang voor? 

  • Heb je het gevoel dat je hier op aarde bent om iets te doen, maar je weet niet wat?

  • Heb je al verschillende cursussen en opleidingen op spiritueel gebied gedaan en heb je weer nieuwe inspiratie nodig?

 

EN

  • Ben je bereid aan jezelf te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven? 

Neem snel contact of voor meer informatie of  om een sessie te boeken!

 

Voor wie niet?

 Herken jij jezelf in een van de onderstaande beschrijvingen?

  • Zoek je contact met overleden familieleden?

  • Wil je graag weten wat anderen denken of doen ('spioneren')? 

  • Wil je graag andere mensen beïnvloeden?

  • Ben je op zoek naar "bewijs" dat er meer is tussen hemel en aarde?

  • Ben je op zoek naar medische handelingen of genezingen?

Dan zijn wij helaas geen match. Waarschijnlijk zul je op internet mensen vinden die je verder willen helpen.

Over Inge

20190607_162134.jpg

Zolang als ik me kan herinneren werd mijn leven beheerst door angst voor energieën om mij heen. Heel lang ben ik op zoek geweest om verklaringen en oplossingen te vinden voor mijn ervaringen met het ontastbare.

 

Wat begon als wanhopig zoeken, veranderde in een prachtige levenslange ontdekkingstocht. Mijn stappen op het spirituele pad hebben mij gevoerd van Reiki, het CLI (Centrum voor Leven en Intuitie) en vele workshops naar Pleiadisch Lichtwerk. Daar kwam ik eindelijk thuis en vond ik de antwoorden en technieken om mijn angstige belevenissen om te buigen naar liefdevolle ontmoetingen met wezens vol liefde.

Nu is het mijn missie om mensen te helpen hun schaduwen te overwinnen en te helpen de liefdevolle connecties met de lichtwezens te (her)ontdekken.

 
 

"Inge is de meest zuivere, afgestemde healer die ik ooit ontmoet heb.  Alleen al door haar heldere stem en haar adequate energetische werk is zij onze 'huishealer' geworden en hebben we regelmatig consulten. 

 

Ik gun iedereen die op zoek is naar verlichting van energetische lasten de liefdevolle en geduldige hulp van Inge."

Willemijn Bijl

"Inge is een fantastisch mens die de kunst van reading en personal coaching als geen ander verstaat. Het zit in haar en ze draagt het heel natuurlijk en met liefde uit. Ze neemt alle tijd voor je en begeleidt je, samen met haar begeleiders, naar een mooie verbrede kennis over jezelf. Ik vind haar geweldig en keer altijd naar haar terug."

Saskia Tegels

 
Extra diensten op maat