Workshop Open je hart
met Pleiadisch Lichtwerk

Ervaar je sterrenverbinding

Durf jij liefde te ontvangen?

In deze workshop gaan we healing brengen op die wonden die ons tegen houden ons hart te openen.

 

We gaan op op zoek naar wat ons tegenhoudt om liefde toe te laten en te laten stromen. Samen gaan wij onze verbinding met de Pleiadische Afgezanten van het Licht activeren. Zodat jij altijd toegang hebt tot de prachtige liefde en wijsheid van deze Lichtwezens.

 

In meditaties ontvangen wij healing op wonden uit dit leven en vorige levens die ons tegenhouden ons hart te openen. Je leert technieken om overtuigingen te vernietigen en koorden naar anderen los te laten. Je kunt je hart helemaal opvullen met liefde!

Dit is een uitnodiging voor...

Mensen die verbinding zoeken met lichtwezens.

Mensen die meer liefde willen ervaren in hun leven.

Mensen die hun sterrenverbinding willen herstellen.

Mensen die meer willen weten over Pleiadisch Lichtwerk.

Verzeker jezelf van een plek!

"Oneness happens when you have learned to experience unconditional love in both the giving and the receiving."

Amorah Quan Yin, oprichter Pleiadisch Lichtwerk

Je bent het waard om van te houden

In deze tijden is het belangrijk om ons met elkaar te blijven verbinden vanuit ons hart. Maar soms lukt het niet helemaal om in liefde te blijven. Gebeurtenissen uit het verleden kunnen ons tegen werken en vertellen ons dat het gevaarlijk is ons hart te openen of dat we het niet waard zijn liefde te ontvangen.

Je bent niet alleen

Je voelt je soms alleen. Diep van binnen voel je dat er meer is, meer verbinding, meer informatie. Wat zou het fijn zijn om weer je geboorterecht te kunnen claimen. Je geboorterecht om te contact te leggen met lichtwezens. Je sterren familie te begroeten.

Hoe meer jij je hart kan openen, hoe meer jij het contact toe kan laten.

Een middag waarin je leert veilig contact te maken met lichtwezens. Ontvang initiaties en activaties van energieën die lang op jou hebben gewacht. Nu is het moment dat jij er klaar voor bent om hen weer te omarmen. Zodat jij volledig kunt gaan stralen.

Gun jezelf een dag vol Pleiadisch Lichtwerk

Wat kan ik verwachten?

Dit is een indrukwekkende middag waarin we ons gaan verbinden met de energieën van het sterrencluster de Pleiaden. We delen onze ervaringen en ontvangen krachtige healingen. Het maakt niet uit of je beginner of geoefend bent. Er is ruimte voor iedereen en voor ieder niveau. 

Aan het eind van de dag:

  • Weet je hoe je je veilig kunt verbinden met de Pleiadische Lichtwezens. Ben je in staat je eigen band met de Pleiadische Lichtwezens op te bouwen.

  • Beheers je een krachtige healing techniek.

  • Heb je wonden uit vorige levens geheeld.​

  • Kan je je hart weer meer openen.

"Een heerlijke dag met prachtige lichtmeditaties" - Gesiena

Maak de verbinding op deze bijzondere middag!

Beleef het samen met een groep mensen die openstaan voor de sterren en de energieen die wij ontvangen.

 

Zondag 28 juni 2020

14.00 - 17.30 uur

Noord Straalt

Amsterdam

 

Wauw! Ik kan het niet eens onder woorden brengen hoeveel inzicht ik heb mogen krijgen en hoeveel er opgeruimd kon worden. Wat een bevrijding! "
Irma Suijkerbuijk

 

 

 

Wat cursisten zeggen

Inge is geweldig. Ze heeft passie voor het lichtwerk en is erg betrokken. Ze wil je echt helpen en haar kennis en ervaring overbrengen.

 

Irma Suijkerbuijk
Praktijk Dyami

Het is een mooie, bijzondere dag en ook een dag die veel in je los kan maken. Wat je uiteindelijk weer vol moois brengt! en dichter bij jezelf. En na deze cursus ga je het universum alleen nog maar meer gaat waarderen en bewonderen. Het heeft veel in mij losgemaakt en ga er zelf verder mee aan de slag.

 

Caroline Goudriaan

Ik kan er veel meer op vertrouwen dat wat ik voel, weet, hoor en zie echt WAAR is. Zo ben ik weer gegroeid in mijn persoonlijke leven, heb heel veel opgeschoond en mijn leven is daardoor veel lichter geworden.

Astrid Sneekes
All is One

Wat heeft de workshop gebracht? Meer helderheid over wie ik ben. Meer rust. Gevoel van thuis komen. Het is een mooie ervaring die ieder persoonlijk weer stappen op zijn pad zal brengen als je je daarvoor open stelt.

 

Over Inge

Inge is een healer, leraar, schrijver en inspirator. Ze brengt mensen weer in contact met hun eigen waarheid en helpt hen om hun kracht te herinneren en hun vuur te voelen met meditaties en energiewerk. Mensen die hun waarheid leven, verbeteren de wereld!

Inge nodigt je uit om naar jezelf te kijken, van jezelf te houden en je schaduwkanten schaamteloos te omarmen. Samen met haar heel je de wonden met technieken uit Pleiadisch Lichtwerk. Nooit alleen maar altijd bijgestaan door lichtwezens.

Met meer dan 15 jaar ervaring met Pleiadisch Lichtwerk en duizenden sessies deelt Inge graag haar ervaring met anderen en geeft graag praktische tips uit de praktijk.

"Inge bedankt voor het volgen van je hart en dat je dit werk bent gaan doen"
Monique Bal

Meld je aan voor deze bijzondere ervaring!

Zondag 28 juni in Amsterdam

14.00 - 17.30 uur

Beleef deze prachtige middag voor slechts

69,99 euro!

 

Wat is Pleiadisch Lichtwerk?

Pleiadisch Lichtwerk in de wereld is gebracht om mensen verlichting te brengen van de gigantische energieën die de aarde nu bestoken.

Het geeft praktische tools en technieken om ons te helpen bij onszelf te blijven en in onze rol van lichtbrenger te stappen.

Het uitgangspunt is altijd het respecteren van de vrije wil van iedereen en het respecteren en dienen van moeder Aarde en het kosmische plan.

Pleiadisch Lichtwerk maakt gebruik van oude kennis uit mystery schools uit Lemurie, Atlantis en Egypte, aangevuld met nieuwe kennis en technieken voor deze huidige bijzondere tijd.

​​Amorah Quan Yin heeft de methode gechanneld en ondergebracht in de Dolphin Star Mystery School.

 

Veel informatie is ook terug te vinden in het Pleiadisch Werkboek van Amorah, dat ook vertaald is in het Nederlands.

"Ik geloof met mijn hele hart en ziel dat Pleiadisch Lichtwerk enorm waardevol is. Ik geloof dat dit systeem een grote bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de wereld."
 
Inge van Straalen

Meer weten?

Neem contact op met Inge van Straalen voor een gratis intake gesprek.

Kijk ook eens op de Amerikaanse website van de Dolphin Star Temple.

  • Facebook Social Icon